υαλοπετάσματα, βιτρίνες

υαλοπέτασμα πολυκατοικίας στην Καλαμαριά


Η πολυκατοικία βλέπει στην πλατεία, με φόντο όλη τη Θεσσαλονίκη, και ο μηχανικός Κώστας Μανιατάκης, που ήταν και ο κατασκευαστής του συγκροτήματος αυτού κατοικιών, θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες του να τη χαίρονται πλουσιοπάροχα.

Εμείς επιλέξαμε ένα προηγμένης τεχνολογίας γυαλί της Guardian και ένα σύστημα αλουμινίου της Exalco που δέχεται δομική επικόλληση του υαλοπίνακα και δημιουργήσαμε αυτή τη γαλάζια ήρεμη επιφάνεια στο εν πολλοίς ασπρόμαυρο τοπίο της περιοχής.

υαλοπέτασμα - βιτρίνα κτιρίου της ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε. στα Λαγυνά


 

      Αστραφτερό και πεντακάθαρο όπως πάντα, αναδεικνύει το κτίριο αλλά και την εταιρεία - γενικό διανομέα της Dow Corning (φωτογρ. 2015).    Θεωρούμε τιμή μας που μας ανατέθηκε αυτό το έργο, και μάλιστα να εφαρμόσουμε με απόλυτη ελευθερία το σύστημά μας heliolite δ structural, ένα πρωτοποριακό σύστημα ελάσσονος σκελετού με μοναδικές ανοξείδωτες διατομές και, φυσικά, δομικά επικολλημένο υαλοπίνακα υψηλών αποδόσεων και αισθητικής !

 

 Προστασία από έκρηξη βόμβας σε υαλοστάσιαΕχει μελετηθεί η συμπεριφορά των υαλοπινάκων σε συμβατικά και δομικά επικολλημένα ή πρόσθετα ενισχυμένα με δομική σιλικόνη υαλοπετάσματα και υαλοστάσια..

Οπως μπορείτε να δείτε στην επιστημονικά τεκμηριωμένη παρουσίαση από την

Dow Corning Europe, η δομική σιλικόνη δεν αφήνει τα θραύσματα του υαλοπίνακα να εκτιναχθούν και να προκαλέσουν έτσι θανατηφόρα πλήγματα στους παρευρισκόμενους ανθρώπους.   Οταν συμβεί η έκρηξη, ο θραυσμένος υαλοπίνακας καταρέει.


Ολα τα συστήματα heliolite structural και heliolite δ structural για υαλοπετάσματα, παρέχουν αυτή την προστασία !

Επίσης τα Παράθυρα heliosignal μπορούν να δεχθούν τη σημαντική αυτή προσθήκη, ακόμη και εκ των υστέρων