Η νέα Εθνική Βιβλιοθήκη της Αθήνας στην Καλλιθέα, καθώς και η νέα Εθνική Λυρική Σκηνή, αποτελούν το "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος", όπου σχεδιάσαμε, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε 10 υαλοσκεπές (skylights), σε άριστη συνεργασία με την κατασκευάστρια Κοινοπραξία Imprezzilo - TEΡΝΑ, μια ιταλοελληνική ομάδα μηχανικών, που εποπτευόταν από αμερικανούς και άλλους ευρωπαίους ειδικούς.
Τη γενική αρχιτεκτονική μελέτη του Renzo Piano,εξειδίκευσε σε κάθε ένα skylight το ΚΤΙΡΙΟ DESIGN, προσφέροντας με την τεχνογνωσία και το καινοτόμο πνεύμα του, ένα άρτιο και αυθεντικό αποτέλεσμα, που κανένας δεν φανταζόταν.
Ήδη δοκιμάζεται στην πράξη και αποδεικνύει την υψηλή του ποιότητα σε όλα τα στάδια της σύστασής του : Σκελετό αντοχής, διαμόρφωσης και υάλωσης, μέθοδο υάλωσης, αυτό το ίδιο το γυαλί, τα τελειώματα ως προς τον γεωμετρικό και λειτουργικό τομέα, τη σκίαση και έλεγχο του φυσικού φωτός με τις εξωτερικές περσίδες και το άνοιγμα - κλείσιμο των σχαρών τους.
Ευχαριστούμε από τη θέση αυτή την Κ/ξία για την εμπιστοσύνη της.  Εκφράζω δημόσια το θαυμασμό μου για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν όλοι οι μηχανικοί, με τους οποίους συνεργάσθηκα, είναι κάτι πολύ σπάνιο αυτό στην Ελλάδα !